Stresscoaching

Hvorfor stresscoaching?

stresscoaching

Når vi er under stress, udløser vores krop stress- hormoner  – såsom kortisol og adrenalin – der udløser en kaskade af kemiske reaktioner i hjernen og kroppen, der angriber os indefra.

Over tid giver disse trusler anledning til symptomer såsom utålmodighed, træthed, sorg, vrede, fedme, frustration, depression, forhøjet blodtryk, angst, irritabilitet, lavt selvværd, hyperaktivitet, hovedpine, hukommelsestab, rygsmerter, gastrointestinale lidelser, skilsmisse, hjerteanfald og død!

Som du kan se af ovenstående liste, er stress ikke noget, der bør have lov til at overtage dit liv. Det kan give sundhedsmæssige problemer, der kan være invaliderende – for at sige det mildt. Hos de fleste, kan det sætte dit liv i fare.

Med dette i tankerne, er det vigtigt at lære, hvad det er, der forårsager din stress og enten fjerne problemet eller lære at håndtere stress på en rolig, mere produktiv måde.

Medmindre hovedproblemet (det, der volder dig stress) er behandlet, vil symptomerne på stress forblive og evt. forværres over tid.

Udover de fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af stress, har stress også en negativ indvirkning på dine relationer, din produktivitet på arbejdet og dit personlige liv.

Stress påvirker os alle på et vist niveau. Da det er umuligt at undgå stressende situationer hele livet igennem, er det smart at lære at håndtere stress for at leve et sundt og velafbalanceret liv.

Stresscoaching vil give dig de værktøjer og perspektiver, der skal til for at håndtere negativ stress og udvikle sunde vaner samt rutiner til at leve et sundt, balanceret og glædesfyldt liv.

Som professionel stresscoach kan jeg hjælpe dig med at identificere kilden til din stress eller stressfaktorer i dit liv og give dig en bedre forståelse af, hvordan du oplever stress samt, hvordan du foretager de nødvendige ændringer til at formindske stress.

Du vil fx …

 • Få effektiv viden, indsigt og metoder til at reducere og håndtere stress i din hverdag
 • Styrke din evne til at sætte personlige grænser og skabe rum i såvel arbejdslivet som i privatlivet
 • Udføre konkrete tiltag, få uddelt værktøjer og strategier samt kyndig vejledning og støtte igennem alle faser af forløbet
 • Lære, hvordan du kan prioritere din tid og reducere dine personlige stressfaktorer
 • Få en forståelse for og forløsning af stress på et dybere plan samt på en mere effektiv måde kunne håndtere stress i dit liv

Fordelene ved stresscoaching inkluderer:

 • Mindre pres og reduceret angst
 • Øget bevidsthed og tankens klarhed
 • Stærkere fokusering samt øget energi
 • Mere motivation, mere kontrol og øget selvværd
 • Bedre balance i livet og mere ro i sindet
 • Større emotionel kontrol, tilfredshed og velvære

Udforsk hjemmesiden for at se, hvad jeg har at tilbyde, og hvordan jeg kan arbejde sammen med dig for at skabe det liv, du gerne vil have. Jeg vil gøre dig i stand til at beslutte, hvad der er virkelig vigtigt for dig for at skabe de ændringer, du ønsker at se i dit liv.

Som autoriseret psykolog benytter jeg mig primært af kognitiv terapi mht. behandling af stress, depression, lavt selvværd, angst og ocd.

Kognitiv terapi beskæftiger sig bl.a. med

 • Vores fortolkninger af verden
 • Bygger på sammenhængen mellem tanker, følelser, adfærd og fysiologiske reaktioner
 • Den ”onde cirkel ” brydes og medfører en øget følelse af kontrol og styrker selvværdet
 • Konkrete hjemmeøvelser mellem sessionerne

Bestil din første coachingkonsultation online i dag og oplev hvordan stresscoaching kan hjælpe dig med at reducere og håndtere stress i dit liv.

For at høre nærmere om stresscoaching, ring på 51 53 60 10 for en uforpligtende samtale eller kontakt mig online.

Comments are closed